Shimano week bij Zunnebeld

 

Shimano maakt sinds jaar en dag bijzonder knappe producten. Producten waar wij, en onze klanten altijd laaiend enthousiast over zijn. We zijn daarom ook erg blij dat wij ons sinds vorige week een heuse ‘Shimano X-Store’ mogen noemen.

 

X-Store

Wat houd het zijn van een X-Store nu precies in? Om te beginnen zijn wij als eerste voorzien van de nieuwste producten. Bovendien vind je in onze winkel een schitterende wand waar alle producten hangen. Deze kun je dus ook even in je handen houden en er een slinger geven. Zo kun je zelf eerst even voelen of de bewuste molen goed past bij jouw visserij.

 

Shimano X-store

 

Gratis Shimano caps

Zoals je van ons gewend bent, laten wij dit niet zomaar voorbij gaan. Wij hebben namelijk 150 Shimano caps die wij van zaterdag 3 t/m zaterdag 10 september weggeven bij iedere bestelling in onze webshop (www.zunnebeld.nl). Ook in onze stenen winkel aan de van Karnebeekstraat 73 in Zwolle ontvang je bij iedere aankoop een gratis cap*. Wees er dus snel bij want op is op!

 

Maak kans op vette prijzen!

Naast deze caps zullen wij ook drie super gave prijzen verloten onder alle mensen die in deze week een Shimano product aanschaffen. Zo verloten wij een Shimano Stradic Ci4 FB 2500 molen t.w.v. €169,00, een Shimano Beastmaster commercial feederhengel t.w.v. €149,00 en een Shimano Promotiepakket  t.w.v. €30,00.

 

Shimano X-store Zunnebeld

 

Om kans te maken op deze vette prijzen hoef je dus verder niets te doen. Uit alle mensen die een Shimano product aanschaffen (on- en offline) selecteren wij drie winnaars. Deze winnaars zullen wij maandag 12 september bekend maken op zowel webshop als op onze Facebook pagina.

* Deze actie loopt van zaterdag 3 t/m zaterdag 10 september 2016. We hebben 150 caps op voorraad. De eerste 150 deelnemers ontvangen dus een Shimano cap.