Corona virus

 

Beste Zunnebeld klant

 

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die maandag 23 maart 2020 door het kabinet zijn aangekondigd inzake het Corona-virus, hebben wij besloten dat wij onze winkel open houden maar wel een aantal extra maatregelen moeten nemen om het voor iedereen plezierig en veilig te houden.

 

 

Zo gaat Zunnebeld om met het Corona-virus

 

Onze medewerkers zetten alles op alles om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen in onze winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Wij zijn hen daarvoor zeer dankbaar. Maar om open te kunnen blijven, kunnen zij het niet alleen. Daarvoor hebben we ook de hulp en steun van jullie, onze klanten, nodig. Gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staan daarbij voorop.

Wij volgen strikt alle maatregelen van de overheid en zullen daarop ook toezien. Dit betekent dat wij in onze winkel een strikt toegangsbeleid zullen handhaven. Dit betekent ook dat we zullen toezien op het houden van 1,5 meter afstand, zowel in de winkel, als buiten bij de entree. Wij verzoeken je in navolging van het overheidsbeleid alleen naar de winkel te komen, waarbij in totaliteit het maximum op 50 is gesteld aan het aantal klanten dat tegelijkertijd in de winkel aanwezig kan zijnWe vragen je daarnaast zoveel mogelijk met de PIN of contactloos te betalen.

 

 

Kortom


• Houd altijd 1,5 meter afstand, zowel vóór de winkel als ín de winkel
• Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel
• Houd er rekening mee dat er niet meer dan 50 aantal klanten tegelijk in de winkel mogen zijn
• Kom niet naar de winkel als je verkouden bent of griepklachten hebt
• Doe doelgericht boodschappen en koop niet meer dan je nodig hebt
• Raak producten en verpakkingen niet onnodig aan: Aanraken = kopen
• Volg altijd de aanwijzingen van het personeel
• Betaal contactloos (pin of mobiel)

 

 

Beschikbaarheid artikelen

 

De bevoorrading van onze winkel is helaas verstoord. Met name producten uit Frankrijk en Engeland worden momenteel minder snel geleverd dan dat je van ons gewend bent. Het kan daardoor zijn dat het artikel van je keuze er op dit moment niet is. We doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, waarbij veiligheid en gezondheid van onze klanten en personeel voorop staan. We hopen snel weer een optimale service te kunnen verlenen.

 

We rekenen op je medewerking. Samen komen wij uit deze crisis!

 

Dank en tot snel online of in onze winkel
Team Zunnebeld