Het heeft een hoop bloed, zweet en tranen gekost maar eindelijk is het dan zover. Onze nieuwe website staat online. Nu weten we dat onze huidige website nog helemaal niet zo oud was, maar de techniek staat niet stil en dus gaan ook wij hierin mee. Wij willen het voor onze klanten namelijk zo gemakkelijk mogelijk maken.

 

Feestelijke korting bij zunnebeld op hengelsport


Profiteer 7 dagen lang van onze feestelijke korting

 

Wat is er allemaal veranderd?

We hebben goed gekeken (en geluisterd) naar wat onze klanten van ons vinden. Wij stellen je mening namelijk erg op prijs en willen onze winkel perfect afstemmen op onze klanten. Alle feedback hebben we meegenomen naar de tekentafel en een nieuwe Zunnebeld.nl was geboren.

Zunnebeld.nl heeft een aantal hele handige aanpassingen gekregen. Om te beginnen is onze nieuwe webshop nu perfect te gebruiken op alle mobiele apparaten. Grotere knoppen en een duidelijke structuur zorgen voor een prettige manier van shoppen. Ook past onze winkel zich nu automatisch aan aan jouw apparaat. Of dit nu gaat om je tablet, smartphone of laptop. 

 

Nieuwe website zunnebeld.nl live


Zunnebeld.nl in een nieuw jasje

 

De vormgeving is ruimer opgezet zonder het oude, vertrouwde karakter van onze winkel te verliezen. Hierdoor komt ons brede assortiment nog beter tot zijn recht en krijgt ieder product de aandacht die het verdient.

 

Zunnebeld.nl ook op mobiel


Ook op je smartphone heel gebruiksvriendelijk

 

15% Feestelijke Korting op alles!

Wij zijn blij met onze nieuwe webshop en geven daarom een feestje. Op feestjes is het de gewoonte dat er wordt getrakteerd en dus geeft zunnebeld.nl maar liefst 15% korting op ons gehele assortiment! Dus alles wat je bij ons in de webshop vindt, koop je met 15% korting. En was het product al afgeprijsd, dan ontvang je deze korting bovenop de korting! 

 

Hengelsport spullen shoppen bij zunnebeld


Overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk
 

 

Zelfs wanneer wij een product even niet op voorraad hebben, bestellen wij het tegen dezelfde korting. Daar doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.

Ons feestje loopt t/m donderdag 14 januari 2016. Feest met ons mee op www.zunnebeld.nl


* Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen zodat je van deze 15% korting kunt profiteren. Wij streven er naar, de door je bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan deze oplopen tot ca. 10 dagen. Wij vragen je begrip hiervoor.