21% kortingsdagen bij zunnebeld

 

Over twee weken is het weer zo ver! De Super Sale Dagen van Zunnebeld. Hét moment om groot in te slaan. Je profiteert namelijk 4 dagen lang van 21% korting op meer dan 25.000 hengelsport artikelen. Met zo’n gigantisch assortiment kan het haast niet anders dan dat wij precies hebben waar jij naar op zoek bent.

 

 

24 t/m 27 oktober 

 

4 Dagen lang profiteer je van deze vette korting op zunnebeld.nl en in de winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Deze korting is geldig op zowel de kleinste als de grootste merken. En hebben ze je favoriete product(en) even niet op voorraad? Geen probleem. Ze bestellen het voor je tegen dezelfde (21%) korting. Daar hebben ze bij Zunnebeld nog nooit moeilijk over gedaan.

 

 

De service van Zunnebeld


Zunnebeld is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van Nederlands grootste webwinkels op het gebied van hengelsport. Ze leveren alles uit voorraad zodat je de bestelling (mits voor 16:00 besteld) de volgende werkdag al in huis hebt. Bestellingen boven de 50 euro gratis verzonden. Ben je niet tevreden met je aankoop? Stuur het terug en we betalen binnen een week het hele aankoopbedrag terug op je rekening.


Bezoekers beoordelen Zunnebeld.nl met een gemiddelde van 4,8 uit 5 sterren. Iets waar ze erg trots op zijn. Service staat hoog in het vaandel. 

 

 

SUPER SALE DAGEN BIJ HENGELSPORT ZUNNEBELD

 

 

Vragen over de Super Sale Dagen?

 

Heb jij nog iets te vragen over de kortingsdagen van Zunnebeld? Neem dan even contact met ze op via de onderstaande gegevens. Hun specialisten helpen je graag verder.

 

 

Hengelsport Zunnebeld

Van Karnebeekstraat 73, 
8011 JD, Zwolle

 

Tel: ( 038 ) 421 58 97
Mail: info@zunnebeld.nl
Link: www.zunnebeld.nl

 

 

  • * Deze actie is niet geldig i.c.m. andere lopende acties, cadeaubonnen, de producten van Fiiish, onze vaste lage prijs artikelen en de TopDeals. Wanneer we een product voor je moeten bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen. Op deze manier profiteer je ook met dit product van 21% korting.

    Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachtte drukte kan de wachttijd oplopen tot 14 dagen. Mocht dit bij jouw bestelling het geval zijn dan brengen we je persoonlijk op de hoogte.