Nog iets minder dan een week, en dan is het weer de hoogste tijd om papa even lekker in het zonnetje te zetten. Speciaal voor vaderdag hebben we bij Zunnebeld.nl weer een aantal leuke acties lopen. Want hoe kun je papa nu beter verwennen dan met spullen voor zijn geliefde hobby. 

 

 

15% Korting op je vaderdag bestelling

Wanneer je van maandag 15-06-2015 t/m zondag 21-06-2015 een bestelling plaatst op zunnebeld.nl ontvang je maar liefst 15% korting over je hele bestelling! Op deze manier kun je je lieve pa meer geven voor minder geld.

Je ontvangt deze fantastische korting door bij het afrekenen de onderstaande kortingscode in te voeren in het 'Coupon veld':

 

vaderdeal


 

 

Verras je vader met een cadeaubon van Zunnebeld.nl

Het uitzoeken van een juist cadeau blijft een lastig klusje. Helemaal wanneer het om zijn hobby gaat. Om het je wat makkelijker te maken hebben we op zunnebeld.nl een aantal cadeaubonnen geplaatst. Met een cadeaubon kan je vader zelf een leuk cadeau uitzoeken, zowel online als in onze winkel aan de Van Karnebeekstraat in Zwolle.

Koop nu een cadeaubon van €10,- , €25.- of €50.- en wij zorgen ervoor dat je hem meteen in de mail ontvangt. Zo weet je zeker dat je hem op tijd binnen hebt.

Klik hier om een cadeaubon te bestellen

 

 

 

6 nummers Karper Magazine + Zunnebeld cadeaubon t.w.v. € 25,-

Verras je vader met een abonnement op Karper Magazine en hij ontvangt niet alleen 6 keer dit prachtige magazine maar ook een cadeaubon t.w.v. € 25,- . Deze bon is vrij te besteden op www.zunnebeld.nl of in onze winkel.

Klik hier voor deze deal

 

Heb jij liever eerst een proefnummer? Dat kan natuurlijk ook. Karper Magazine stelt namelijk voor iedereen een proefnummer beschikbaar. Hiervoor hoef je je alleen maar even online in te schrijven.

 

Klik hier om een gratis Karper Magazine te ontvangen