vakantie korting bij hengelsport Zunnebeld

 

 

Heb je je vakantiegeld ontvangen, maar valt het dit jaar weer een beetje tegen? Geen enkel probleem. Bij Zunnebeld.nl profiteer je namelijk van maandag 21 t/m donderdag 31 mei van 15% directe korting op ons hele hengelsport assortiment*. Met zo’n korting hou je genoeg over voor de rest van de zomervakantie.

 

 

 

Keuze uit meer dan 18.500 producten

Op Zunnebeld.nl staan momenteel meer dan 18.500 producten. En dit worden er elke dag meer! Grote kans dat je vindt waar je naar op zoek bent. En mis jij toch iets in ons assortiment, neem dan even contact met ons op. Grote kans dat we het alsnog voor je kunnen regelen.

 

 

Service van Zunnebeld

Op onze webshop kun je 24/7 shoppen naar de mooiste visspullen. En plaats je je bestelling voor 16:00 uur, dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Bovendien wordt je bestelling van 50 euro of meer helemaal gratis verzonden. Is je bestelling niet wat je ervan had verwacht, stuur het dan binnen 14 dagen terug. Je ontvangt dan van ons het hele aankoop bedrag terug op je rekening. Daar doen we bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.

 

zunnebeld

 

Neem snel een kijkje op onze webshop en profiteer van 21-05-2018 t/m 31-05-2018 van onze Vakantie 10-daagse. Voor vragen kun je altijd even contact met ons opnemen door te mailen naar info@zunnebeld.nl, te bellen met 038 - 421 58 97 of een bezoekje te brengen in onze stenen winkel. Deze vind je aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle.

 

* Deze actie is niet geldig i.c.m. andere lopende acties, vaste lage prijs artikelen, de producten van Fiiish en TopDeals. Wanneer we een product voor je moeten bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen. Op deze manier profiteer je ook met dit product van 21% korting. Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachtte drukte kan de wachttijd oplopen tot maximaal 10 dagen. Wij vragen hiervoor je begrip.